Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Oproep mee te doen aan een onderzoek naar digitalisering en dataficatie

Oproep mee te doen aan een onderzoek naar digitalisering en dataficatie

12 mei 2021 door Communicatie 1 reactie

De redactie van TPC roept alle public controllers op deel te nemen aan een onderzoek naar digitalisering en dataficatie. Door als public controller aan het onderzoek mee te doen, wordt ook de opvatting vanuit de public control in het onderzoek betrokken. Naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek zal een artikel in TPC verschijnen.

De redactie van TPC roept alle public controllers op deel te nemen aan een onderzoek naar digitalisering en dataficatie. Door als public controller aan het onderzoek mee te doen, wordt ook de opvatting vanuit de public control in het onderzoek betrokken. Naar aanleiding van de uitkomsten van het onderzoek zal een artikel in TPC verschijnen.

De controller van de toekomst
Organisaties functioneren tegenwoordig in een omgeving die steeds veranderlijker en complexer wordt. Digitalisering en dataficatie zijn hierin drijvende krachten. Hoe wordt de impact hiervan op dit moment door controllers ervaren? Wat betekent dit voor het toekomstig profiel van de (publieke) controller? En welke factoren spelen een rol in de bereidheid om mee te veranderen?

De vragenlijst bestaat uit 5 onderdelen:

• Digital & data binnen uw organisatie 
• Digital & data in uw eigen werk 
• Data gedreven werken (Business Intelligence systeem)  
• Het toekomstig profiel van de controller 
• Context  

Deelname
Met deze link komt u bij de vragenlijst.
Deelname is volledig anoniem en vrijwillig, ook bij de analyse en rapportage is anonimiteit gewaarborgd. 

Het invullen van de vragenlijst neemt 5-10 minuten in beslag. Uw antwoorden worden tussentijds opgeslagen en u kunt deze wijzigen totdat u de vragenlijst inlevert. Let op: de vragenlijst kan enkel op één apparaat worden ingevuld. De vragenlijst kunt u elk moment afbreken zonder enige gevolgen.

De survey vindt plaats in het kader van het afstudeeronderzoek van Archana Krishna Sharma voor de master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam bij databureau Kurtosis. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in TPC. 

U kunt de vragenlijst tot 4 juni invullen, daarna wordt de survey gesloten.

Reacties

 1. Ataşehir 7/24 gece açık nöbetçi acil veteriner Ataşehir 7/24 gece açık nöbetçi acil veteriner Schreef op 12 maart 2024 om 11:28:24

  Batı Ataşehir'de evcil dostlarınızın sağlığını önemsiyoruz. Deneyimli veteriner ekibimiz, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza sevgi ve uzmanlıkla yaklaşır. Aşılar, rutin kontroller, cerrahi işlemler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarız. Batı Ataşehir'deki veteriner kliniklerimiz, evcil hayvanlarınıza sağlık ve mutluluk sağlamak için buradır. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Evcil dostlarınızın sağlığı için güvendiğiniz bir adres arıyorsanız, Batı Ataşehir'de veteriner hizmetlerimize göz atmalısınız. Batı Ataşehirde veteriner hekim arayışlarınıza son verin. Batı ataşehirde veteriner Evcil hayvanlarınız için her türlü bakım, aşı, temizlik ve sağlık kontrolü için bekliyoruz. Evcil hayvanlarınız her türlü ilgi ve titiz bakımı hakediyorlar. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/bati-atasehirde-veteriner/

  Kadıköy Veteriner, Köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil dostlarınıza sevgi ve özenle yaklaşır. Deneyimli veteriner ekibimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığını korumak ve refahlarını artırmak için burada. Aşılar, rutin kontroller, cerrahi müdahaleler ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarız. Evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim için önemlidir. Profesyonel, güler yüzlü ve hasta odaklı yaklaşımımızla evcil hayvanlarınıza en iyi bakımı sunuyoruz. Size ve evcil dostlarınıza yardımcı olmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Kadıköyde veteriner hekim, Kadıköy Veteriner Evcil hayvanlarınız için her türlü bakım, aşı, temizlik ve sağlık kontrolü için bekliyoruz. Evcil hayvanlarınızın ihtiyacı olan aşılar, temizlik, bakım ve tedaviler ilgi ile yapılır. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/kadikoy-veteriner/

  Anadolu Yakası 'nda evcil dostlarınıza özel veteriner hizmetleri sunan bir dizi uzman klinik bulunmaktadır. Köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza sevgi ve uzmanlıkla yaklaşan deneyimli veterinerlerimiz, sağlık ve refahlarını korumak için buradır. Aşılar, düzenli kontroller, cerrahi işlemler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarlar. Anadolu Yakası'ndaki veteriner klinikleri, evcil dostlarınıza sağlık ve mutluluk sağlamak için buradır. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Evcil hayvanlarınızın sağlığı için güvendiğiniz bir adres arıyorsanız, Anadolu Yakası'ndaki veteriner hizmetlerimize göz atmalısınız. Anadolu yakasında veteriner mi arıyorsunuz? Anadolu yakası veteriner ile evcil hayvanlarınız için her türlü bakım, aşı ve temizlik https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/anadolu-yakasi-veteriner/

  Anadolu Yakası'nda evcil dostlarınıza en iyi bakımı sunan veteriner kliniklerinden biri "Evcil Dost Veteriner Kliniği"dır. Deneyimli veteriner ekibi, köpekler, kediler, kuşlar, sürüngenler ve diğer evcil hayvanlara uzmanca hizmet verir. Düzenli kontroller, aşılar, acil müdahaleler ve ameliyatlar gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarak evcil dostlarınızın sağlığını korur. "Evcil Dost Veteriner Kliniği," güler yüzlü ve hasta odaklı yaklaşımı ile bilinir. Evcil hayvanlarınızın sağlığını güvence altına almak için tercih edebilirsiniz. Anadolu yakasında veteriner kliniği tavsiyesi arayanlar için Anadolu yakası veteriner tavsiyesi isteyenler için harika bir veteriner. Mutlaka uğrayın. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/anadolu-yakasi-veteriner-tavsiyesi/

  Ataşehirde veteriner kliniği arayanlar için Ataşehir veteriner üstün hizmet anlayışı ile sizlerle. Evcil hayvanlarınızın, sevimli dostlarınızın her türlü bakım, aşı ve hizmetleri itina ile yapılır. Ataşehir Veteriner, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil dostlarınıza uzman ve sevgi dolu bakım sunar. Deneyimli veteriner ekibimiz, aşılar, rutin kontroller, acil müdahaleler ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi ile evcil dostlarınızın sağlığını korur. Hijyen, güler yüz ve profesyonellik bizim önceliğimizdir. Evcil hayvanınızın sağlığını korumak ve mutluluğunu artırmak için Ataşehir Veteriner sizinle birlikte. Size ve evcil dostlarınıza en iyi hizmeti sunmak için sabırsızlıkla bekliyoruz. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/atasehir-veteriner/

  Ataşehir'de bir dizi seçkin veteriner kliniği bulunmaktadır. Deneyimli veteriner ekipleri, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil dostlarınıza sevgi ve uzmanlıkla yaklaşır. Aşılar, düzenli kontroller, cerrahi müdahaleler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarlar. Ataşehir Veteriner Klinikleri, evcil hayvanlarınıza sağlık ve mutluluk sağlamak için buradır. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Evcil hayvanlarınızın sağlığı için güvenebileceğiniz bir adres arıyorsanız, Ataşehir'deki veteriner kliniklerine başvurmalısınız. Ataşehirde veteriner kliniği mi arıyorsunuz? Ataşehir veteriner klinikleri ile evcil hayvanlarınız emin ellerde. Sahrayı Cedit Veteriner Kliniği farkını ve ayrıcalığını sevimli dostlarınıza da yaşatın. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/atasehir-veteriner-klinikleri/

  Sahrayıcedit'te bulunan veteriner klinikleri, evcil dostlarınızın sağlığını ve mutluluğunu en üst düzeyde tutmak için burada. Deneyimli veteriner ekibimiz, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza sevgi ve özenle yaklaşır. Aşılar, düzenli kontroller, cerrahi işlemler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarız. Sahrayıcedit Veteriner Klinikleri, evcil hayvanlarınıza sağlık ve refah sağlamak için buradır. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Evcil dostlarınızın sağlığı için güvenilir bir adres arıyorsanız, Sahrayıcedit Veteriner Klinikleri tercihiniz olmalıdır. Sahrayıcedit Veteriner ile evcil hayvanlarınız güvende olsun https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/sahrayicedit-veteriner/

  Sahrayıcedit Veteriner Kliniği, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza uzman ve sevgi dolu bir yaklaşım sunar. Deneyimli veteriner ekibimiz, aşılar, düzenli kontroller, cerrahi müdahaleler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunar. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Sahrayıcedit Veteriner Kliniği, evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu için güvendiğiniz bir adres olmalıdır. Size ve evcil hayvanlarınıza en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Sahrayıcedit Veteriner Kliniği evcil hayvanlarınız için en iyi tercihtir. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/sahrayicedit-veteriner-klinigi/

  Ataşehir'de bulunan veterinerler, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza uzmanca hizmet sunar. Deneyimli veteriner ekibimiz, aşılar, düzenli kontroller, cerrahi işlemler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunar. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Veteriner Ataşehir, evcil dostlarınızın sağlığını ve refahını önemser ve en iyi bakımı sunmak için buradır. Evcil hayvanlarınızın sağlığı için güvendiğiniz bir adres arıyorsanız, Veteriner Ataşehir sizin için ideal bir seçenektir. Ataşehirde veteriner hizmetleri veren uzman veteriner hekim kadrosu Veteriner Ataşehir ile hizmetinizde. Sevimli dostlarınıza kaliteli hizmet ayrıcalığından yararlandırın. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/veteriner-atasehir/

  Kadıköy'de evcil dostlarınıza özel veteriner hizmetleri sunan birçok uzman klinik bulunmaktadır. Deneyimli veteriner ekipleri, köpeklerden kedilere, kuşlardan sürüngenlere kadar tüm evcil hayvanlarınıza sevgi ve uzmanlıkla yaklaşır. Aşılar, düzenli kontroller, cerrahi işlemler, diş bakımı ve daha fazlası gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunarlar. Veteriner Kadıköy klinikleri, evcil hayvanlarınıza sağlık ve mutluluk sağlamak için buradır. Profesyonellikleri ve hasta odaklı yaklaşımları ile bilinirler. Evcil hayvanlarınızın sağlığı için güvendiğiniz bir adres arıyorsanız, Kadıköy'deki veteriner kliniklerine başvurmalısınız. Veteriner hizmetlerinde Kadıköy semtinde yeni nesil hizmetle tanışın. Veteriner Kadıköy ile evcil hayvanlarınızın aşıları tam zamanında ve evcil hayvanlarınız incitilmeden aşılanır. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/veteriner-kadikoy/

  İstanbul Anadolu yakası veteriner tavsiyesi isteyenler için müthiş tavsiye Anadolu yakası veteriner tavsiyesi evcil hayvanlarınız güvende kalsın. https://akrepburcublog.wordpress.com/2023/06/16/anadolu-yakasi-veteriner-tavsiyesi/

  Anadolu yakasında veteriner tavsiyesine ihtiyacınız mı var? Önereceğim veterinerden çok memnun kalacağınıza eminim. Anadolu yakası veteriner tavsiyesi linkine tıklayarak size önerdiğim veterinere gidebilirsiniz. Anadolu yakası veteriner tavsiye isteyen herkes için. https://www.akrep-burcu.com/veteriner/anadolu-yakasi-veteriner-tavsiyesi-t22513.html

  Köpek hastalıkları. Köpekler, çeşitli sağlık sorunlarına yatkın olabilirler. Ancak, en sık görülen köpek hastalıkları arasında şunlar bulunabilir: https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/kopek-hastaliklari/

  Paraziter Enfeksiyonlar: Pireler, keneler, kurtlar ve diğer parazitler köpeklerde sıkça görülen problemlerdir. Bu parazitler cilt problemlerine, bağışıklık sistemi sorunlarına ve diğer sağlık sorunlarına neden olabilir.
  Solunum Yolu Enfeksiyonları: Köpekler, soğuk algınlığı, bronşit veya zatürre gibi solunum yolu enfeksiyonlarına yakalanabilirler. Bu durumlar genellikle hapşırma, öksürük ve burun akıntısı gibi semptomlarla ortaya çıkar.
  Gastrointestinal Problemler: İshal, kusma, mide problemleri ve sindirim sistemi sorunları, köpeklerde sık rastlanan sağlık sorunları arasındadır. Gıda intoleransı, zehirlenme veya bağırsak enfeksiyonları gibi faktörler bu tür problemlere neden olabilir.
  Cilt İltihapları ve Alerjiler: Kaşıntı, kızarıklık, döküntüler ve cilt enfeksiyonları köpeklerde sıkça görülen sorunlardır. Bu durumlar genellikle alerjilere, mantar enfeksiyonlarına veya dermatit gibi cilt iltihaplarına bağlı olarak ortaya çıkabilir.
  Diş Problemleri: Diş taşı, diş eti iltihapları ve diğer diş sorunları köpeklerde yaygındır. Bu sorunlar, köpeklerin genel sağlığını etkileyebilir ve kötü ağız hijyeni ile ilişkilidir.
  Üriner Sistem Sorunları: İdrar yolu enfeksiyonları, böbrek sorunları ve diğer üriner sistem hastalıkları köpeklerde görülebilir. İdrar yapma sıklığında değişiklik, kanlı idrar, idrar yaparken zorluk gibi belirtiler bu tür sorunları işaret edebilir.
  Ortopedik Sorunlar: Eklem rahatsızlıkları, displazi gibi ortopedik sorunlar özellikle büyük ırklar için risk oluşturabilir. Köpeklerde görülen artrit, kemik tümörleri ve yaralanmalar da ortopedik sağlık sorunlarına neden olabilir.

  Kadıköy Veteriner, 7 gün 24 saat gece açık olarak hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Evcil hayvanınızın acil sağlık sorunları için uzman veteriner hekimlerimiz her zaman hizmetinizdedir. Kliniğimizde acil tıbbi müdahaleler, travma, zehirlenme, ani hastalıklar ve acil cerrahi müdahaleler gibi birçok acil durum hizmeti sunulmaktadır. Profesyonel ve deneyimli veteriner ekibimiz, evcil hayvanınızın sağlığına en iyi şekilde bakmak için modern tıbbi ekipmanlar ve tedavi yöntemleri kullanmaktadır. Acil durumlar için beklemeksizin ulaşılabilir olmamız, evcil dostlarınızın sağlığına zamanında müdahale edilmesini sağlar. Kadıköy Veteriner olarak, sevgili dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimizdir. Evcil hayvanınızın acil durumlarında güvenilir ve kaliteli bir veteriner hizmeti almak için bize her zaman ulaşabilirsiniz. https://www.akrep-burcu.com/veteriner/kadikoy-veteriner-7-24-gece-acik-acil-veteriner-t22558.html

  Kadıköy Veteriner, 7/24 gece açık acil veteriner hizmet veren, acil durumlarda gece boyunca açık olan bir veteriner kliniğidir. Evcil hayvan sahipleri için, ani sağlık sorunları veya acil durumlar ortaya çıktığında hızlı ve etkili bir şekilde yardım almak hayati önem taşır. Bu veteriner kliniği, bu tür durumlarda hizmet sunarak hayvan sahiplerinin güvende hissetmelerini sağlar. Kadıköy Veteriner, gece boyunca açık olması ve acil durumlarda hizmet sunmasıyla, evcil hayvan sahiplerine büyük bir rahatlama sağlar. Bu veteriner kliniği, hayvan sahiplerinin sevdikleri evcil dostlarına en iyi bakımı sağlamak için çaba gösterir. https://www.akrep-burcu.com/veteriner/kadikoy-veteriner-7-24-gece-acik-acil-veteriner-t22558.html

  Kadıköy gece açık acil veteriner kliniği, evcil hayvan sahiplerinin acil durumlarda hızlı ve güvenilir bir şekilde yardım almasını sağlar. Bu veteriner kliniği, gece saatlerinde de hizmet vererek, evcil dostlarımızın sağlık sorunlarını acil bir şekilde çözmeye yardımcı olur. Kadıköy Veteriner, deneyimli ve uzman veteriner hekimleriyle donatılmıştır ve acil durumlarda etkili tedavi sağlamak için gerekli tıbbi ekipmanlara sahiptir. Acil durumlar, ani sağlık sorunları veya kazalar gibi beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilir, bu yüzden 7/24 hizmet veren bu veteriner kliniği büyük önem taşır. Evcil hayvan sahipleri için, sevdikleri dostlarının sağlığı ve güvenliği her zaman önceliklidir. Kadıköy Veteriner, bu ihtiyaca yanıt verir ve evcil hayvan sahiplerine gece açık acil veteriner hizmeti sunarak huzur ve güvence sağlar. https://akrepburcublog.wordpress.com/2024/02/07/kadikoy-veteriner-kadikoy-gece-acik-acil-veteriner-tavsiye/

  Ataşehir'de evcil hayvan sahipleri için güvenilir ve profesyonel bir veteriner hizmeti sunan Ataşehir Veteriner 7/24 gece açık nöbetçi acil veteriner hizmetleriyle hayvanların sağlığını her zaman ön planda tutuyor. Deneyimli veteriner hekimlerimiz, kapsamlı bir bakım ve tedavi sunmak için her zaman hazır ve istekli. Evcil hayvanınızın ihtiyaç duyduğu herhangi bir acil durumda, Ataşehir Veteriner'in uzman ekibi, en kısa sürede müdahale ederek size ve dostunuza yardımcı olur. Modern tıbbi ekipmanlarımız ve deneyimli personelimizle, her türlü tıbbi müdahaleyi yapabilir ve evcil hayvanınızın sağlığını koruyabiliriz. Ataşehir Veteriner, sadece acil durumlarda değil, aynı zamanda rutin kontroller, aşılar ve diğer veteriner hizmetleri konusunda da hizmet vermektedir. Evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için Ataşehir Veteriner'i güvenilir bir adres olarak tercih edebilirsiniz. Ataşehirde 7/24 gece açık nöbetçi acil veteriner. https://www.sahrayiceditveterinerklinigi.com/atasehir-veteriner-atasehir-7-24-acil-nobetci-veteriner-hizmetleri/

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten