Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Opleidingen

Vrije Universiteit Amsterdam, Zijlstra Center

De opleiding tot Certified Public Controller (Executive Master in Public Control*/ CPC / ) is toegesneden op het dynamische speelveld van de publieke en non-profitsector en geeft het brede kader om een senior positie als public controller of financial optimaal in te vullen. Het programma is verdeeld over vier modules en een eindscriptie en is in eigen tempo te doorlopen. Instromen kan in januari of september. Voor RA's en RC's bestaat een verkort traject.

Lees meer over de opleiding 

Aansluitend op de CPC opleiding is het mogelijk in één semester een wetenschappelijke opleiding afronden: de Master of Science (MSc) in Accounting & Control. Ook biedt het Zijlstra Center een PE programma aan dat helemaal gericht is op controllers in de publieke en non-profitsector. Het programma staat open voor CPC, RA, RC, CMA, RO en AA.

Lees meer over deze opleidingen

Erasmus Universiteit (ESAA)

De postinitiële opleiding Public Controlling wordt sinds januari 2002 door ESAA verzorgd. Cursisten die met succes deze opleiding aan de Erasmus Universiteit hebben afgerond, kunnen zich inschrijven in het beroepsregister van het Europees Instituut voor Certified Public Controllers (EICPC) en de titel CPC voeren. Met een afgeronde opleiding Certified Public Controlling vergroot u uw carrièrekansen als adviseur, lijnmanager of controller in publieke en maatschappelijke organisaties.

Lees meer over deze opleiding

Sluiten