Our Phone Number: 033 - 247 34 00 Our Email Address: info@eicpc.nl

Opleidingen

Zijlstra Center

De Postgraduate opleiding tot Certified Public Controller (CPC) van het Zijlstra Center is bedoeld voor controllers, financieel adviseurs, leidinggevenden en (beleids)adviseurs. Het intensieve programma is verdeeld over drie semesters. U kunt instromen in januari of september. 

Vrije Universiteit

Aansluitend aan de beroepsgerichte opleiding van het Zijlstra Center kunt u in één semester een wetenschappelijke opleiding afronden: de Master of Science (MSc) in accounting & control aan de VU in Amsterdam. Dit is een volledig geaccrediteerd programma waarmee u in uw loopbaan alle kanten uit kunt!

Lees meer over deze opleidingen >>

Erasmus Universiteit (ESAA)

De postinitiële opleiding Public Controlling wordt sinds januari 2002 door ESAA verzorgd. Cursisten die met succes deze opleiding aan de Erasmus Universiteit hebben afgerond, kunnen zich inschrijven in het beroepsregister van het Europees Instituut voor Certified Public Controllers (EICPC) en de titel CPC voeren. Met een afgeronde opleiding Certified Public Controlling vergroot u uw carrièrekansen als adviseur, lijnmanager of controller in publieke en maatschappelijke organisaties.

Lees meer over deze opleiding >>

Sluiten