Opleidingen

De basis van de vereniging EICPC zijn de gecertificeerde CPC-leden die de beroepstitel hebben verworven door het met succes volgen van de postacademische opleiding tot public controller.Deze opleiding zijn te volgen aan het Zijlstra Center (Vrije Universiteit) of de ESAA (Erasmus Universiteit).

Lees meer over deze opleidingsmogelijkheden >>

Vakgebied Public controlling

Controlling in de publieke sector is te onderscheiden van controlling in de private sector. Voor de publiek sector geldt de specifieke context van een politieke omgeving, het omgaan met publieke middelen en de transparantie in de uitvoering van het takenpakket van een publieke instelling. Public controlling positioneert zich bovendien in een meer brede context dan controlling in de private sector.

Public Controlling

Ook het laatste EICPC nieuws ontvangen?

Actualiteiten

Meer nieuws...

Lid worden?

Schrijf u direct in

TPC

Bedrijfsvoering binnen de publieke en non-profitsector staat volop in de belangstelling. De functie van controller is zich in hoog tempo aan het verbreden. Als u zich met bedrijfsvoering bezighoudt vindt u het vast prettig om goed geïnformeerd te blijven over de ontwikkelingen op uw vakgebied. TPC is het tijdschrift voor public governance, audit & control. Leden van EICPC zijn als onderdeel van hun lidmaatschap abonnee. Abonnees kunnen inloggen en online de artikelen raadplegen.