Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Informatie ALV

Informatie ALV

16 november 2020 door Communicatie 0 reacties

Beste leden,

De stukken voor het “huishoudelijk deel” staan sinds 16 november in het besloten deel op de website.

Eerder gaven wij aan voor de stukken een reactietermijn te stellen van 14 dagen. Dus reacties van jullie kant kunnen tot en met 1 december worden ingediend via info@eicpc.nl onder vermelding van ALV – deel 1.
Afhankelijk van aantal reacties is door het bestuur de volgende werkwijze vastgesteld:

Beste leden,

De stukken voor het “huishoudelijk deel” staan sinds 16 november in het besloten deel op de website.

Eerder gaven wij aan voor de stukken een reactietermijn te stellen van 14 dagen. Dus reacties van jullie kant kunnen tot en met 1 december worden ingediend via info@eicpc.nl onder vermelding van ALV – deel 1.
Afhankelijk van aantal reacties is door het bestuur de volgende werkwijze vastgesteld:

  • geen reactie: de stukken zijn vastgesteld
  • beperkt aantal reacties: reacties zullen worden voorzien van een inhoudelijke antwoord vanuit het bestuur. We hanteren een termijn van 7 dagen waarna de stukken geacht worden alsnog te zijn vastgesteld. Indien er aanvullende reacties komen, treden we in overleg met de vraagsteller(s) om zo de vragen af te handelen en de stukken alsnog te kunnen vaststellen.
  • veel reacties: veel reacties (we laten even in het midden wat we veel vinden) dan wel diepgaande inhoudelijke vragen: we plannen alsnog een digitale bijeenkomst waarbij de vragen met leden die hebben ingelogd voor deze bijeenkomst, worden besproken. 

namens het bestuur,

Mr. M(ark).L.F.N Somers MSc CPC
Voorzitter EICPC

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten