Our Phone Number: 033 - 247 34 00 Our Email Address: info@eicpc.nl

Vacature in het EICPC bestuur

Vacature in het EICPC bestuur

21 maart 2023 door Communicatie 0 reacties

Momenteel bestaat het bestuur uit drie leden. Het EICPC bestuur wil graag groeien naar minimaal vijf bestuursleden. We zijn daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden. Hieronder tref je een beschrijving van de werkzaamheden aan. Mocht je interesse of vragen hebben, neem dan contact op met Fatima Polat via de mail communicatie@eicpc.nl.

Momenteel bestaat het bestuur uit drie leden. Het EICPC bestuur wil graag groeien naar minimaal vijf bestuursleden. We zijn daarom op zoek naar nieuwe bestuursleden. Hieronder tref je een beschrijving van de werkzaamheden aan. Mocht je interesse of vragen hebben, neem dan contact op met Fatima Polat via de mail communicatie@eicpc.nl.

Het EICPC biedt haar leden een platform voor public controlling, een platform voor kwaliteit en professionalisering van het vakgebied van public controlling en hun beroepsbeoefenaren. De vereniging is de beroepsorganisatie voor public controllers met op dit moment circa 360 leden, waarvan ongeveer 265 in het beroepsregister zijn opgenomen.
Voor alle bestuursleden geldt dat het CPC-leden zijn en voelt zich betrokken bij de doelstelling en aard van de beroepsvereniging.

Beschrijving algemeen bestuurslid;

Algemeen profiel:

  • Een bestuurslid van het EICPC bezit algemene bestuurlijke kwaliteiten, heeft bij voorkeur ervaring als bestuurder van een vereniging;
  • Is CPC-lid van het EICPC en voelt zich betrokken bij de doelstelling en aard van de beroepsvereniging;
  • Kan toezicht houden op de uitvoering van de beleidsuitgangspunten van de beroepsvereniging;
  • Is in staat om met de andere bestuursleden te werken als een team, is een teamspeler;
  • Kan met vertrouwelijke gegevens omgaan.

Algemene taken bestuursleden;

  • Voorbereiding op, deelname aan en een actieve bijdrage leveren aan de bestuursvergaderingen;
  • Betrokken zijn bij het ontwikkelen en het bewaken van beleidsuitgangspunten en het financiële- en inhoudelijke jaarverslag;
  • Vaststellen van de begroting en jaarrekening;
  • Betrokken bij ontwikkeling van de beroepsvereniging.
  • Tijdbesteding; gemiddeld circa 2 uur per week.

Van de bestuursleden wordt verwacht dat ze de (digitale) bestuursvergaderingen, Algemene Ledenvergaderingen en het Jaarlijks congres en mogelijk ook de andere activiteiten bijwonen.

Labels:

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten