Our Phone Number: 033 - 247 34 00 Our Email Address: info@eicpc.nl

Save the date - EICPC Jaarcongres 13 oktober 2022

Save the date - EICPC Jaarcongres 13 oktober 2022

11 augustus 2022 door Communicatie 1 reactie

"De invloed van ICT op het werk van de public controller"

Centraal staat de vraag wat de controller kan en/of moet met de nieuwe mogelijkheden die IT biedt. Termen als robotisering, kunstmatige intelligentie, datamining, enz. komen al jaren voorbij, maar wat kun je er nu echt mee?

"De invloed van ICT op het werk van de public controller"

Centraal staat de vraag wat de controller kan en/of moet met de nieuwe mogelijkheden die IT biedt. Termen als robotisering, kunstmatige intelligentie, datamining, enz. komen al jaren voorbij, maar wat kun je er nu echt mee? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de werkwijze van de controller en voor zijn informatieverzorging? Wordt de controller overbodig of krijgt hij simpelweg de beschikking over handige, nieuwe instrumenten? Kan hij zijn focus straks meer verschuiven naar advisering?

Dit jaarcongres, vol inspirerende lezingen en workshops vindt plaats in het centraal gelegen Hotel Theater Figi in Zeist.
Informatie over het definitieve programma en aanmelding volgen spoedig.
Zet het congres alvast in je agenda, zodat je het niet mist!

Met vriendelijke groet,
EICPC - congrescommissie

Sluiten