Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Vacatures bij de Douane

Vacatures bij de Douane

19 maart 2021 door Communicatie 0 reacties

Beste beroepsgenoten,

Wij ontvangen bericht dat sinds 1 januari de Douane ontvlecht van de Belastingdienst en een zelfstandig Directoraat-Generaal geworden. Mede in dat kader zijn er op Control-gebied nieuwe functies ontstaan die nu interdepartementaal zijn opengesteld. Op een later moment volgt bredere openstelling.

Vacatures bij de Douane

Beste beroepsgenoten,

Wij ontvangen bericht dat sinds 1 januari de Douane ontvlecht van de Belastingdienst en een zelfstandig Directoraat-Generaal geworden. Mede in dat kader zijn er op Control-gebied nieuwe functies ontstaan die nu interdepartementaal zijn opengesteld. Op een later moment volgt bredere openstelling.

Wij brengen onderstaande vacatures binnen het EICPC-netwerk onder de aandacht:

IV Business controller 

Senior Business Controller 

Corporate Controller

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten