Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

PE-taakstelling verlaagd wegens coronacrisis

PE-taakstelling verlaagd wegens coronacrisis

30 april 2020 door Communicatie 0 reacties

De coronacrisis heeft veel gevolgen voor de maatschappelijke bewegingsvrijheid en daarom ook voor Permanente Educatie door contacturen. Daarom heeft het bestuur van de EICPC op advies van de PE-commissie het volgende besloten:

De coronacrisis heeft veel gevolgen voor de maatschappelijke bewegingsvrijheid en daarom ook voor Permanente Educatie door contacturen. Daarom heeft het bestuur van de EICPC op advies van de PE-commissie het volgende besloten:

1. Ten behoeve van het driejaarsvenster 2020-2022 dienen 120 PE-punten (uren) te worden behaald. Dit is gemiddeld 40 punten per jaar. De 40 punten kunnen worden onderverdeeld in maximaal 20 punten voor zelfstudie en 20 punten voor reguliere activiteiten. Omdat PE-punten behalen met contacturen beperkter mogelijk is verleent het bestuur voor 2020 een vrijstelling van 10 punten. Dit correspondeert met een half jaar (maart-augustus 2020). Zo nodig wordt in een later stadium overwogen verdere vrijstelling te verlenen.

2.  Wie in het driejaarsvenster 2017-2019 te weinig punten heeft geregistreerd mag het tekort inhalen tot 1 mei 2021 in plaats van tot 1 januari 2021.

3. Wie toch PE-punten wil behalen in het tweede kwartaal van 2020: deelnemers aan het PE-programma van het Zijlstra center kunnen ook online, door deelname aan webinars, PE-punten behalen. Voor nadere informatie kun je mailen naar hetzijlstracenter@vu.nl. Een deel daarvan is gratis, ook voor niet deelnemers van dat PE-programma, o.a. een webinarserie over De impact van de coronacrisis op de publieke sector.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten