Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

EICPC en Corona, update 2 april

EICPC en Corona, update 2 april

2 april 2020 door Communicatie 0 reacties

Beste leden en andere lezers,

Iedereen begint op zijn of haar manier langzaam te wennen aan de bijzondere situatie waarin we zitten en waarin we werken op afstand, zorgen voor onze ouderen en als ouder/verzorger ook onderwijzer(es) zijn. In Nederland zitten we in de derde week van de coronacrisis en hij is voorlopig nog niet afgelopen, zeker wereldwijd niet. Hij zal ons behalve veel leed ook veel stof tot nadenken geven, op ons vakgebied en in de wereldpolitiek.

EICPC en Corona, update 2 april

Beste leden en andere lezers,

Iedereen begint op zijn of haar manier langzaam te wennen aan de bijzondere situatie waarin we zitten en waarin we werken op afstand, zorgen voor onze ouderen en als ouder/verzorger ook onderwijzer(es) zijn. In Nederland zitten we in de derde week van de coronacrisis en hij is voorlopig nog niet afgelopen, zeker wereldwijd niet. Hij zal ons behalve veel leed ook veel stof tot nadenken geven, op ons vakgebied en in de wereldpolitiek.

Gezien de verlenging van de maatregelen die het kabinet dinsdag 31 maart jl. aankondigde informeren we jullie echter in eerste instantie over een aantal directe consequenties:

Wat betekent de coronacrisis voor EICPC?

Een crisis vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Het bestuur ziet zich genoodzaakt om alle bijeenkomsten onder haar verantwoordelijkheid (zoals vergaderingen met commissies) op te schorten en geplande grotere bijeenkomsten uit te stellen. Dat geldt in elk geval voor het congres dat op 14 mei zou plaatsvinden. De voorbereiding van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni gaat vooralsnog door. De kans is echter reëel dat ook die uitgesteld moet worden.

Houd onze websiteonze LinkedIn-groep en ons Twitter-account in de gaten voor verdere ontwikkelingen!

Zorg voor elkaar

Ons dagelijks leven is in korte tijd enorm veranderd. Laten we vooral goed zorgen voor elkaar, onze kinderen, ouderen en niet te vergeten voor onszelf. Deze bijzondere situatie brengt ons vast ook goede dingen, waaronder besef van het vermogen dát we samen veel aankunnen en kunnen veranderen, als we dat echt nodig vinden. Voor nu wensen wij iedereen sterkte. Probeer er het beste van te maken op het werk, in de studie, maar ook vooral thuis!

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten