Our Phone Number: 033 - 247 34 00 Our Email Address: info@eicpc.nl

Sdu draagt TPC over aan EICPC!

Sdu draagt TPC over aan EICPC!

8 november 2019 door Communicatie 0 reacties

De abonnees van TPC (Tijdschrift voor Public Governance, Audit & Control) vonden gisteren, 7-11-19, een brief van Sdu op hun deurmat over de overdracht van TPC aan EICPC. Die overdracht vindt plaats in het kader van de jarenlange goede samenwerking tussen Sdu en EICPC. Als EICPC zijn we erg blij met de mogelijkheden die deze overdracht ons biedt! Het december nummer (Jaargang 17, nummer 6) bevat meer informatie over onze ambitieuze plannen.

De abonnees van TPC (Tijdschrift voor Public Governance, Audit & Control) vonden gisteren, 7-11-19, een brief van Sdu op hun deurmat over de overdracht van TPC aan EICPC. Die overdracht vindt plaats in het kader van de jarenlange goede samenwerking tussen Sdu en EICPC. Als EICPC zijn we erg blij met de mogelijkheden die deze overdracht ons biedt! Het december nummer (Jaargang 17, nummer 6) bevat meer informatie over onze ambitieuze plannen.

In 2020 verwachten we 4 papieren nummers uit te kunnen brengen en een groeiende stroom online artikelen, verhalen en nieuwsberichten. Ook lezers zullen we nadrukkelijk uitnodigen om artikelen en verhalen aan te leveren. Online publiceren in aanvulling op papier biedt een kans op meer en snellere berichtgeving én interactie.

EICPC leden ontvangen TPC als onderdeel van hun lidmaatschap. Abonnees via Sdu bieden we de aantrekkelijke mogelijkheid om geassocieerd lid te worden. De voorwaarden en inschrijvingsmogelijkheid zijn te vinden via deze link.

Dat laatste geldt ook voor degenen die tot nu toe via Sdu een gratis abonnement hadden wegens hun rol in de totstandkoming van het tijdschrift. Als EICPC weten we niet precies wie dat zijn. Laat ons dat vooral weten! Ook die samenwerking zetten we graag voort.

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten