Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Jaarcongres EICPC 2018 wederom een succes!

Jaarcongres EICPC 2018 wederom een succes!

16 april 2018 door Communicatie 0 reacties

Het op 12 april jl. gehouden jaarcongres van het EICPC was een succes. Bijna tachtig vakgenoten luisterden naar de boeiende presentaties over de public controller en de effectiviteit van publiek maatschappelijke organisaties.

Het op 12 april jl. gehouden jaarcongres van het EICPC was een succes. Bijna tachtig vakgenoten luisterden naar de boeiende presentaties over de public controller en de effectiviteit van publiek maatschappelijke organisaties.

Klik hier om de presentaties te downloaden (hiervoor moet je ingelogd zijn). 

Labels:

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten