Our Phone Number: 033 - 247 34 66 Our Email Address: info@eicpc.nl

Puzzelen aan een visie op de lerende publieke sector

Puzzelen aan een visie op de lerende publieke sector

7 april 2016 door Communicatie 0 reacties

Vorig jaar organiseerde PBLQ haar eerste conferentie voor beleidsmakers en vakgenoten van binnen en buiten de overheid over de vraag hoe leren en ontwikkelen bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van de Rijksdienst.

Vorig jaar organiseerde PBLQ haar eerste conferentie voor beleidsmakers en vakgenoten van binnen en buiten de overheid over de vraag hoe leren en ontwikkelen bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van de Rijksdienst. Experts wierpen hun licht op verschillende aspecten van deze vraag. Dit artikel gaat over de zoektocht naar wat de ‘best opgeleide ambtenaar’ nodig heeft, lees verder: http://www.pblq.nl/artikelen/2015/puzzelen-aan-een-visie-op-de-lerende-publieke-sector.

Labels:

Reacties

Plaats een reactie

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd
Sluiten