Even voorstellen: Fatima Polat, nieuw bestuurslid

Hallo allemaal,

Mijn naam is Fatima Polat. Na voordracht door het bestuur van het Europees Instituut voor Certified Public Controllers (EICPC) ben ik als bestuurslid benoemd in de Algemene Ledenvergadering van 6 juli jl. Ik vind het een eer om bij te mogen dragen aan het vergroten van de toekomstbestendigheid van deze vereniging waar ik al 12 jaar lid van ben.

 

 

 

Persoonlijke informatie:
Ik ben 40 jaar, heb twee kinderen (dochter van 12 jaar en zoon van 10 jaar). Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Delft. In mijn vrije tijd geniet ik van familiedagen, uitgebreid koken en lekker eten, hou ik van lezen en films kijken en met vriendinnen chillen.

Na mijn bachelor Management, Economie en Recht, heb ik Bedrijfseconomie (master Organisation: Change, HRM & Performance) gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ik vervolgens in 2009 ook de post-master opleiding Certified Public Controlling (CPC) heb afgerond.

Met ingang van 6 januari 2020 ben ik in dienst getreden bij Vanberkel Professionals. Ik help opdrachtgevers binnen de overheid met vraagstukken op het gebied van o.a. control, bedrijfsvoering, governance, risico-, kwaliteits-, proces- en prestatiemanagement. Ik heb ruim 14 jaar werkervaring binnen de Rijksoverheid bij de directies Financieel-Economische Zaken van de ministeries van AZ en BZK. Daarvoor heb ik ruim twee jaar bij het UWV gewerkt. Mijn eerste opdracht was bij de Inspectie Leefomgeving en Transport van het ministerie van I&W. Sinds eind augustus 2020 werk ik bij Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) als business controller en als deelprojectleider bij het Ministerie van LNV.

Binnen het bestuur zal ik mijn focus hebben op communicatie. Ik hoop met mijn aandeel in het bestuur, leden meer op de voorgrond te stellen en podium te bieden, zoveel mogelijk persoonlijk kennis te maken met (potentiële) leden, meer diversiteit, dynamiek en variëteit te bieden en win-win situaties te creëren met als doel beter in te kunnen spelen op veranderende behoeftes van (potentiële) leden en daarmee de toekomst beter tegemoet te kunnen treden.

Ik heb veel zin in om samen met bestuursgenoten, commissies, leden en andere betrokkenen verder te bouwen aan onze mooie vereniging. Mocht je vragen of ideeën hebben of willen sparren, schroom dan niet om contact met me op te nemen via communicatie@eicpc.nl.

Terug naar het overzicht