Over het EICPC

De vereniging het Europees Instituut voor Certified Public Controllers is de beroepsorganisatie voor public controllers met op dit moment circa 300 leden.

De vereniging is de eigenaar van de Europees beschermde beroepstitel CPC en van het curriculum public controlling. De basis van de vereniging zijn de gecertificeerde CPC-leden die de beroepstitel hebben verworven door het met succes volgen van de postacademische opleiding tot public controller. Daarnaast zijn de studenten aan de postacadenische opleidingen tot public controller aspirant lid van de vereniging. De vereniging stelt zich via een geassocieerd lidmaatschap open voor belangstellenden werkzaam in de publieke sector.

De leden van de vereniging zijn werkzaam in alle onderdelen van de publieke sector. De vereniging biedt haar leden een platform voor public controlling, een platform voor kwaliteit en professionalisering van het vakgebied van public controlling en hun beroepsbeoefenaren. Op deze website kunt u informatie over dit platform vinden. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen dan kunt u zich abonneren op de gratis EICPC-nieuwsbrief.

Lid worden?

Schrijf u direct in

Contact

Bezoekadres
Ambachtsstraat 15
3861 RH Nijkerk

Postadres
Postbus 1058
 3860 BB Nijkerk

T: (033) 247 34 42
E: info@eicpc.nl

KvK: 27199620