Vacature secretaris EICPC
In de komende ALV treden zoals u weet de voorzitter en de vicevoorzitter af, dit heeft geleid tot een verschuiving van portefeuilles binnen het bestuur. De huidige secretaris legt haar functie neer en zal de rol van vicevoorzitter gaan vervullen. Daarmee komt de functie van secretaris vacant. Graag vragen wij uw aandacht voor deze vacature.
 
Het EICPC biedt haar leden een platform voor public controlling, een platform voor kwaliteit en professionalisering van het vakgebied van public controlling en hun beroepsbeoefenaren. De vereniging is de beroepsorganisatie voor public controllers met op dit moment circa 360 leden, waarvan 275 in het beroepsregister zijn opgenomen. 
 
Het EICPC bestuur bestaat op dit moment uit vijf personen: een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid. Alle bestuursleden moeten CPC-leden zijn en zich betrokken voelen bij de doelstelling en aard van de beroepsvereniging.
 
Voor deze vacature is een functieprofiel opgesteld. Klik hier om het te downloaden.

Kandidaten kunnen zich schriftelijk melden bij het bestuur (voorzitter@eicpc.nl).

EICPC

De vereniging het Europees Instituut voor Certified Public Controllers is de beroepsorganisatie voor public controllers met op dit moment circa 300 leden.
       

Adres

Postadres:
Postbus 1058
3860 BB Nijkerk

Contact

Tel. 033 - 2473466
Fax. 033-246 04 70
info@eicpc.nl (secretariaat)

Klik hier om u uit te schrijven van onze nieuwsbrief.